Операцията на пострадалия при инцидента край Казичене полицай приключи. Мъжът е с черепно-мозъчна

...
Операцията на пострадалия при инцидента край Казичене полицай приключи. Мъжът е с черепно-мозъчна
Коментари Харесай

Пострадалият полицай е опериран, все още е с опасност за живота

Операцията на потърпевшия при инцидента край Казичене полицай завърши. Мъжът е с черепно-мозъчна контузия и остава в медикаментозна кома. Все още има заплаха за живота му.

Това оповестиха пред публицисти шефът на УМБАЛ " Св. Анна " доктор Славчо Близнаков и началникът на клиниката по неврохирургия доктор Стефан Николов.

Служителят на реда ще остане в реанимация най-малко още едно денонощие и ще бъде подложен на апаратна вентилация, с цел да се възвърне мозъкът му, обясниха медиците.

В болничното заведение са настанени и четирима мигранти, там е и шофьорът на буса, който също е в реанимация.

Друг 19-годишен потърпевш е приет за лекуване във ВМА. Няма заплаха за живота му. Той ще остане за наблюдаване в лечебното заведение.

Инцидентът стана малко след 7 часа през днешния ден на АМ " Тракия " след гонка с полицията, преследвала бус с 10 мигранти.

На входа на София, до Казичене, полицаите са създали опит да спрат автомобила, само че водачът не се подчинил и се блъснал в полицейските коли.

По-късно пред болничното заведение, в която беше признат потърпевшият служител на реда, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров разгласи, че подава оставка от поста. Заедно с него си потегля и заместникът му гл. комисар Станимир Станев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР